Aan het zoeken meer informatie over Heidstra Advocatuur? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Heidstra Advocatuur gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Heidstra Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 66178355 het KVK nummer van Heidstra Advocatuur is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-06-2016.