Aan het zoeken extra informatie over Heidinga Advocatuur? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Heidinga Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Heidinga Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 66190797 het KVK nummer van Heidinga Advocatuur is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-06-2016.