De gegevens over Advocatenkantoor Holthinrichs bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenkantoor Holthinrichs. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 1146692 het KVK nummer van Advocatenkantoor Holthinrichs is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-03-2009.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;