De gegevens over HB Advocaten bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over HB Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 52155498 het KVK nummer van HB Advocaten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-03-2011.