De data over HAUS Advocaten bekijken? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over HAUS Advocaten

Je wil misschien meer weten over HAUS Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 70490279 het KVK nummer van HAUS Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2018.