Alle gegevens over HarveyBloom Advocaten Coöperatie UA bekijken? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over HarveyBloom Advocaten Coöperatie UA

Je wil misschien extra informatie over HarveyBloom Advocaten Coöperatie UA. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 65435117 het KVK nummer van HarveyBloom Advocaten Coöperatie UA is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 23-02-2016.