Alle gegevens over Hart advocaten N.V. inzien? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Hart advocaten N.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over Hart advocaten N.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 51856042 het KVK nummer van Hart advocaten N.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 20-01-2011.