Aan het zoeken additionele informatie over Hanin Yousef Advocatuur? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Hanin Yousef Advocatuur informatie

Je wil misschien meer info over Hanin Yousef Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 72403217 het KVK nummer van Hanin Yousef Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 23-08-2018.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;