Alle data over Hallmans advocatuur & mediation bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over Hallmans advocatuur & mediation

Je wil wellicht extra informatie over Hallmans advocatuur & mediation. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 01183342 het KVK nummer van Hallmans advocatuur & mediation is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 20-05-2010.