Alle gegevens over Haja Advocaat bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Haja Advocaat gegevens

Je wil misschien extra info over Haja Advocaat. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 08212230 het KVK nummer van Haja Advocaat betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 30-11-2009.