Op zoek naar additionele info over Hagens Advocaten? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Hagens Advocaten data

Je wil wellicht meer informatie over Hagens Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 32145517 het KVK nummer van Hagens Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-07-1994.