Alle data over Haddouzi Advocatenkantoor inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Haddouzi Advocatenkantoor data

Je wil misschien meer weten over Haddouzi Advocatenkantoor. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 68295308 het KVK nummer van Haddouzi Advocatenkantoor betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 14-03-2017.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;