De gegevens over H. van der Heide-Boertien bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

H. van der Heide-Boertien gegevens

Je wil wellicht meer weten over H. van der Heide-Boertien. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 27372532 het KVK nummer van H. van der Heide-Boertien is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-03-2010.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;