De data over Gwen Jansen advocatuur inzien? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Gwen Jansen advocatuur data

Je wil misschien meer weten over Gwen Jansen advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 62504932 het KVK nummer van Gwen Jansen advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 27-01-2015.