Op zoek naar additionele informatie over Guarda Advocaten? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Guarda Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 30172577 het KVK nummer van Guarda Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 30-03-2001.