De gegevens over GTW Bewindvoering inzien? Ontdek wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

GTW Bewindvoering data

Je wil wellicht meer informatie over GTW Bewindvoering. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 64343553 het KVK nummer van GTW Bewindvoering betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 15-10-2015.