Aan het zoeken meer info over Mr. Grosfeld-van Erp? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Mr. Grosfeld-van Erp gegevens

Je wil wellicht meer info over Mr. Grosfeld-van Erp. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 51274884 het KVK nummer van Mr. Grosfeld-van Erp is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-06-1994.