Op zoek naar meer info over Groot-van Ederen Advocaat? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Groot-van Ederen Advocaat informatie

Je wil misschien meer weten over Groot-van Ederen Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 63745445 het KVK nummer van Groot-van Ederen Advocaat is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 15-07-2015.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;