De gegevens over Groes Bewindvoering bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Groes Bewindvoering data

Je wil misschien extra informatie over Groes Bewindvoering. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 08224031 het KVK nummer van Groes Bewindvoering betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-04-2010.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;