Aan het zoeken extra info over Groenendijk Advocatuur B.V.? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Groenendijk Advocatuur B.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over Groenendijk Advocatuur B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 53831152 het KVK nummer van Groenendijk Advocatuur B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 08-03-2010.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;