De data over Groenenboom Advocatenpraktijk bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Groenenboom Advocatenpraktijk gegevens

Je wil wellicht extra info over Groenenboom Advocatenpraktijk. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 53546873 het KVK nummer van Groenenboom Advocatenpraktijk is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 15-09-2011.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;