Op zoek naar meer info over Griffiths Advocaten? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Griffiths Advocaten data

Je wil wellicht meer weten over Griffiths Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 50577190 het KVK nummer van Griffiths Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2009.