Aan het zoeken additionele informatie over Greveling Advocatenpraktijk B.V.? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Greveling Advocatenpraktijk B.V.

Je wil misschien meer informatie over Greveling Advocatenpraktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 1087831 het KVK nummer van Greveling Advocatenpraktijk B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 30-03-1995.