De data over Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten

Je wil misschien extra info over Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 52166759 het KVK nummer van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 15-04-2012.