De data over Greenstone Advocaten N.V. bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over Greenstone Advocaten N.V.

Je wil wellicht meer weten over Greenstone Advocaten N.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 17226876 het KVK nummer van Greenstone Advocaten N.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 29-05-2008.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;