Alle gegevens over G.R. Stolk inzien? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over G.R. Stolk. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 24269657 het KVK nummer van G.R. Stolk betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 25-06-1996.