De data over G.P.F. van Duren Holding B.V. bekijken? Ontdek wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

G.P.F. van Duren Holding B.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over G.P.F. van Duren Holding B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 63685507 het KVK nummer van G.P.F. van Duren Holding B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 29-06-2015.