Alle data over G.P.F. van Duren B.V. bekijken? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over G.P.F. van Duren B.V.

Je wil misschien meer weten over G.P.F. van Duren B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 63685523 het KVK nummer van G.P.F. van Duren B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 29-06-2015.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;