Op zoek naar meer informatie over Gomez Advocatuur? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Gomez Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over Gomez Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 58882189 het KVK nummer van Gomez Advocatuur is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-10-2013.