Aan het zoeken additionele info over G.M.H. van Lokven? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

G.M.H. van Lokven data

Je wil misschien meer weten over G.M.H. van Lokven. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 08223653 het KVK nummer van G.M.H. van Lokven is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 29-08-1990.