Aan het zoeken extra informatie over G.J. Mulder Advocaat? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

G.J. Mulder Advocaat informatie

Je wil misschien meer informatie over G.J. Mulder Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 62711210 het KVK nummer van G.J. Mulder Advocaat betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-03-2015.