Alle data over Gitte Stevens Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Gitte Stevens Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 64394670 het KVK nummer van Gitte Stevens Advocatuur is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 22-10-2015.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;