Aan het zoeken meer info over Gimbrere International Advocaten? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Gimbrere International Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 20146340 het KVK nummer van Gimbrere International Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2008.