Aan het zoeken additionele informatie over Giltay Veth Advocatenkantoor? Ontdek wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Giltay Veth Advocatenkantoor

Je wil misschien extra info over Giltay Veth Advocatenkantoor. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 34382982 het KVK nummer van Giltay Veth Advocatenkantoor is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-08-1995.