De data over Gideonse bekijken? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Gideonse. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 30255134 het KVK nummer van Gideonse is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-03-2008.