De gegevens over Giard Advocaten bekijken? Ontdek wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over Giard Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Giard Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 62089455 het KVK nummer van Giard Advocaten is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1997.