De data over Gheerlaer B.V. inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over Gheerlaer B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 17218523 het KVK nummer van Gheerlaer B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 16-01-2008.