Op zoek naar meer info over GGN Bewindvoering B.V.? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over GGN Bewindvoering B.V.

Je wil misschien meer informatie over GGN Bewindvoering B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 57023298 het KVK nummer van GGN Bewindvoering B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 17-01-2013.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;