Alle gegevens over Geurink & Partners B.V. bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Geurink & Partners B.V. data

Je wil misschien meer info over Geurink & Partners B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 09171881 het KVK nummer van Geurink & Partners B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 04-06-2007.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;