Alle gegevens over Gerson Advocaat inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Gerson Advocaat data

Je wil wellicht meer informatie over Gerson Advocaat. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 64859843 het KVK nummer van Gerson Advocaat is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2016.