Alle gegevens over Gerbers Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Gerbers Advocatuur data

Je wil wellicht meer weten over Gerbers Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 9214032 het KVK nummer van Gerbers Advocatuur is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-09-1997.