Op zoek naar meer info over Geraads en Van Schaik Advocaten? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Geraads en Van Schaik Advocaten data

Je wil wellicht meer weten over Geraads en Van Schaik Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 75894246 het KVK nummer van Geraads en Van Schaik Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2019.