Aan het zoeken meer informatie over Geoffrey Roberts? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Geoffrey Roberts informatie

Je wil misschien meer weten over Geoffrey Roberts. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 63906171 het KVK nummer van Geoffrey Roberts is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 07-07-2015.