De gegevens over Gelissen Advocatuur bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Gelissen Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer weten over Gelissen Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 63379775 het KVK nummer van Gelissen Advocatuur is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-06-2015.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;