Alle gegevens over Geevers Advocatuur inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Geevers Advocatuur

Je wil misschien meer weten over Geevers Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 30228881 het KVK nummer van Geevers Advocatuur betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 03-08-2007.