Aan het zoeken meer info over Geert Benjamins Advies? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over Geert Benjamins Advies. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 69465967 het KVK nummer van Geert Benjamins Advies betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-08-2017.