Alle gegevens over Geerlings Advocatuur bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Geerlings Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over Geerlings Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 34362387 het KVK nummer van Geerlings Advocatuur betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2005.