Op zoek naar meer informatie over GC Advocatuur B.V.? Ontdek wat een goede advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

GC Advocatuur B.V. informatie

Je wil wellicht meer info over GC Advocatuur B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 20141523 het KVK nummer van GC Advocatuur B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 30-05-2008.