De gegevens over FTW advocaten B.V. inzien? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

FTW advocaten B.V. data

Je wil misschien extra info over FTW advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 34367397 het KVK nummer van FTW advocaten B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 27-11-2009.