Aan het zoeken additionele info over F.S. van Steenbergen Advocatuur? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over F.S. van Steenbergen Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 69493723 het KVK nummer van F.S. van Steenbergen Advocatuur is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-09-2017.